tiistai 16. kesäkuuta 2015

Työryhmä esittäytyy, osa 8: Pärinä-jengi

Heip! 

Me ollaan Eve, Anni, Elisa, Manna, Jenni, Anniina, Johanna, Teea, Sini ja Janina. Me ollaan Pärinäporukka, eli toisin sanoen Rydell High Schoolin kunnon opiskelijoita. Tässä prokkiksessa haastavaa on se, kun ei oo vuorosanoja, niin joutuu tekemisellä ja vahvalla ajatuksella tekemisen taustalla tuomaan roolinsa eri puolet esiin. Yksi haasteista on roolin luominen. Kun ei ole vuorosanoja, joudumme tai saamme rakentaa koko roolin ihan alusta. Rooliemme rakentaminen on ollut myös mielenkiintoista. Havaitsimme myös stemma-laulun ja laulun, tanssin ja näyttelemisen yhdistäminen haastavaksi. Olemme siinä kuitenkin kehittyneet ja nyt kaikki sujuu jo sulavasti yhdessä :P


Kukaan meistä ei ole ollut näin suuressa produktiossa ennen mukana, mutta esiintymiskokemusta on tullut kaikille koulujuhlien, tanssiesitysten tai pienempien näytelmäprokkisten parissa. Meidän mielestä parasta Greasessa on se, että me saatiin tilaisuus osallistua tähän! Ihan huippua olla tässä mukana! Meidän työryhmällä on hyvä yhteishenki ja reeneissä on mukavaa. Ja me kaikki saadaan tehdä nyt sitä, mistä me tykätään - ESIINTYÄ! 

Esityksissä me ootetaan jännityksellä yleisön reaktioita ja sitä fiilistä, kun vihdoinkin päästään yleisön eteen näyttämään, mitä kaikkea me ollaan nää viimeset pari kuukautta puuhailtu. Meidän prokkis on energinen, meillä on mahtava porukka ja hyvä yhteishenki ja kaikki aina tsemppaa toisia.
Tää prokkis on opettanu meille lisää kärsivällisyyttä, sen, kuinka lauletaan stemmoittain ja sen, kuinka paljon näyttelijät oikeesti tekee töitä isojen esitysten kanssa, ennen ku ne pääsee lavalle! Vielä meillä ei oo perhosia vatsassa, mutta ensi-illan lähestyessä niitäkin tulee! 

Nähdään Ooppera-areenalla kesäkuun lopulla! 

<3:llä Pärinät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti